New York City Trippers

Tick Tock Diner

16 Oct 2015 by Daphne

We liepen er eigenlijk naar binnen om te schuilen voor de regen maar zagen zoveel lekkers voorbij komen dat we besloten om meteen maar wat te gaan eten in de all american Tick Tock Diner, naast het New Yorker Hotel. We hadden onze jassen nog niet uit of er stonden al twee grote glazen (naar chloor smakend) water op tafel. Met ijsklonten! Alsof we het niet al koud genoeg hadden op deze kletsnatte zaterdagochtend in maart. Brrrr. De bediening was gelukkig hartverwarmend en kwam snel met twee bekers dampende thee.

Tick Tock Diner New York icewater

De arme serveerster moest drie keer terug komen voor onze bestelling. Pannenkoeken met maple syrup voor Esther en de fuit salad delux voor Daphne. Maar dat was na een uitvoerig "of zal ik eieren sunny side up nemen", "of de grand slam" en "oeh, die fresh blueberry pancakes lijken me ook lekker".

Tick Tock Diner fruit salad deluxe and pancakes

Op de 280 stoelen in de Tick Tock Diner vind je een gemêleerd publiek en een evenzo gemêleerde menukaart. Naast de typisch Amerikaanse kost serveren ze hier ook Italiaanse, Griekse en Tex-Mex gerechten. Ontbijten kun je hier 24/7. We love it!

Tick Tock Diner maple syrup pancakes

Tick Tock Diner, 481 8e Avenue. Naast het New Yorker hotel en vlakbij Penn Station en Madison Square Garden, 24/7 geopend!

More guide