New York City Trippers

Moxy NYC Times Square

31 Jan 2019 by Daphne


Op zoek naar een hotel of logeeradres in New York City? Lees hier mijn ervaring bij het Moxy NYC Times Square, 485 7th Avenue, tussen de 36e en 37e straat. Ik vond het er al leuk vanaf het moment dat ik er naar binnen stapte.

Moxy NYC Hotel Times Square wastafel in kamer

Waar

Op 7th Avenue, tussen de 36e en 37e straat. Vlakbij Times Square, Herald Square, Bryant Park en met een heleboel metrostations in de nabije omgeving. Super centraal gelegen.

De kamer

Ik had een upgrade gekregen naar een iets grotere kamer en was daar zeer tevreden over. Ruimte genoeg en stoer ingericht. Veel grappige details, zoals "No Diving" in de badkamer - met een fantastische douche - een opvouwbare tafel met stoeltjes hangend aan de muur en een heerlijke zitzak in de hoek van de kamer. Een heerlijk bed. Maar als ik heel eerlijk ben weet ik niet of ik er zo lekker had kunnen slapen met iemand naast me. Het bed stond tussen twee muren ingebouwd en tegen het raam aan dus met 2 personen is er altijd eentje die het bed uit moet klimmen.

Moxy NYC Times Square - kamer

Moxy NYC Times Square hotel - badkamer

Moxy NYC Times Square hotel - douche

+

De centrale ligging. Het superleuke personeel. De funky inrichting en de energie die er in het hele hotel hangt. Het lekkere en blijmakende deuntje in de lift - De La Soul's "me myself and I" galmde nog lang door mijn hoofd. De gafe rooftopbar "Magic Hour" - het was te koud toen ik er was maar anders had ik er graag even een rondje geminigolfd met uitzicht op de Empire State - en Bar Moxy.

-

Er was geen oplaadpunt voor mijn iphone. Maar ja, als dat het enige is. Dat "probleem" loste ik overigens prima op door bij Jack's 99 cent store (om de hoek) een amerikaanse USB oplader te kopen. Heel handig!

Moxy NYC Times Square Hotel - meubilair aan de muur

Wat me opviel

Toch wel de energie. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat bubbelde en bruiste het in en om de Moxy. Ik was blij met de oordoppen die op het nachtkastje lagen.

Moxy NYC Times Square hotel - inrichting kamer

De prijs

Het is een budget hotel met veel klasse. Ik betaalde nog geen 100 euro per nacht en vond het heel prima qua prijs-kwaliteit verhouding.

Kijk op Moxy NYC Times Square of er nog een kamer voor je beschikbaar is.

Moxy NYC Times Square - Magic Hour rooftop

Verder kijken?

Onder guide/stay bespreken we nog een aantal hotels. Maar als je echt een goed overzicht wilt hebben van alle beschikbare hotels in New York City klik je hier.

More guide