New York City Trippers

About

De Newyorkcitytrippers weten als geen ander hoeveel tijd er gaat zitten in het voorbereiden van een stedentrip naar New York. Er is zo veel informatie over deze stad te vinden. Wat moet je gezien hebben? Waar moet je geweest zijn? En misschien wel belangrijker; zijn al die highlights en musts wel jouw beste ervaringen in the city that never sleeps? So many things, so little time …

Newyorkcitytrippers@Whitneymuseum

New York is net zo transparant als ondoorgrondelijk. Tijdens onze eerste bezoeken aan de stad hebben wij veel tijd gespendeerd aan het zoeken naar de “musts" zoals de Empire State Building. De reflectie zagen we wel in de overweldigende wolkenkrabbers maar om er daadwerkelijk te komen bleek in de praktijk toch iets lastiger. En hoe kom je van A naar B als je niet zo'n ster bent in kaartlezen? Hoe lang loop je over een centimeter van je kaart? En wat zijn overwegingen om wel of niet bepaalde musts af te vinken?

Newyorkcitytrippers

New York City is hot. Er zijn ongelofelijk veel reisgidsen die de highlights benoemen. En op internet is ook heel veel, al dan niet gesponsorde, informatie te vinden. New York is zoveel meer dan toeristische trekpleisters alleen. De Newyorkcitytrippers kunnen je dat vertellen zonder dat je zelf uren research hoeft te verrichten.

Newyorkcitytrippers@UnitedNationsHQ

Twee ondernemende en enthousiaste "dames" die zichzelf experts & ervaringsdeskundigen noemen in het effectief en efficiënt ervaren van New York City. Met een absolute passie voor de stad en een heilig geloof in eigen kunnen. We dragen jeans en gympen en jurken met hoge hakken. Doen aan yoga en hardlopen. Drinken verse muntthee, lattes en bier. Onze informatie halen we bij de “hip-hot-and-happening", de wereldberoemde fashionistas, de bloggers die de hele wereld over reizen. Bij de sites waar de locals lezen over de aankomende evenementen en uit kranten, boeken, tijdschriften en meer. En niet te vergeten; uit eigen ervaring. We komen graag en veel in New York. En we hebben onze antennes altijd gericht op New York. Ook als we in Rotterdam een marathon hebben gelopen.....

Newyorkcitytrippers@ManhattanhotelRotterdam

De newyorkcitytrippers zijn shabby chic. Houden van kwaliteit maar niet van hete aardappelen in de keel. Houden van stijl, van smaakvol ingerichte bars en hotels maar niet van onbenaderbaar.

We houden onze informatie graag up to date. Constateer je informatie die niet (meer) klopt; laat het ons alsjeblieft weten. En schroom niet ons te contacten voor andere noemenswaardige zaken, aanbevelingen of opbouwende kritiek. We horen graag van je! Je kunt ons bereiken via info@newyorkcitytrippers.nl.