New York City Trippers

The Park NYC

17 Oct 2019 by Daphne

Oh wat is dit een fijne plek, een restaurant vlakbij Chelsea Market en de Highline. WAS, moet ik zeggen want sinds september 2019 is The Park NYC gesloten. Het gebouw waar het in gehuisvest was moet plaats maken voor een appartementencomplex van 10 verdiepingen. Helaas......

Park NYC heeft verschillende ruimtes maar voelt als 1 geheel. Ik at in de overdekte patio met bomen en vogeltjes maar had ook kunnen kiezen uit een tafeltje in de grote ruimte of naast de openhaard.

Serveerster Ashley bracht een fles water met een broodje met olijfolie en hielp me met het maken van mijn keuze. Het werd een broodje met avocado humus waar een bakje sla bij kwam. Allebei erg lekker!

Ze kwam een paar keer checken of alles in orde was en of ik nog iets nodig had. Maar nadat ik dit allemaal had opgegeten was ik klaar voor een rondje over de Highline, die voor The Park NYC langs loopt.

The Park NYC. Een heerlijke plek om iets te eten of te drinken in de zomer en winter. Combineer het met een bezoek aan de Highline, Chelsea Market en The Whitney.

More guide