New York City Trippers

Yoga in Bryant Park

17 Aug 2018 by Esther


Hoe leuk is het om op een dinsdagochtend of donderdagavond in het gras of op het upperterrace van Bryant Park een yogales te volgen? Perfectioneer je neerkijkende hond onder de bomen en midden in de rush van New York City. Op een gegeven moment hoor je de sirenes, toeterende auto's en het geroezemoes van de stad echt niet meer.


Elk jaar tussen half mei en half september organiseert Bryant Park in samenwerking met Athleta wekelijkse gratis yogalessen in het park. Yoga Journal levert de docenten aan en dat staat garant voor lessen op niveau. Niet in de zin van acrobatische hoogstandjes maar voor lessen door docenten die weten waar ze over praten en hun publiek graag iets mee geven. Een intentie, een suggestie om beter in een houding te komen of misschien wel een mooie gedachte om van je mat af met je mee te nemen.

Er werden steeds meer matjes uitgerold ...


Wij genoten met 300 andere yogi's van een heerlijke les door Danielle Diamond. Ons doel was vooral relaxen, plezier hebben en onze spieren wat stretchen. We waren moe en stijf na al dat Newyorkcitytrippen.


Het uitzicht vanaf mijn matje.

Wat een geweldige energie en wat was het fijn ontspannen na de toch best pittige houdingen waar Danielle ons allemaal in mee nam. En als je dacht dat 300 yogi's best veel is? Wij hebben ons laten vertellen dat de lessen op donderdagavond nog veel drukker bezocht zijn. Ook eens mee doen? Met dank aan Bryant Park, Athleta en Yoga Journal zijn de lessen gratis en ligt er ook nog eens een matje voor je klaar. Je meld je aan via de website van Bryant Park maar spontaan langs komen is ook mogelijk.More do