New York City Trippers

reisadvies op maat

Reisadvies op maat voor corporates en private parties. Dit maatwerk bestaat uit het organiseren van zakelijke en/of prive citytrips naar New York City waarbij er maar heel weinig is dat niet kan. Wij regelen alles wat u verwacht en meer. Wij denken na over een effectieve en efficiënte indeling van uw programma. Vragen ons af of u werkelijk de highlights wilt (laten) afvinken of dat u de stad als een local wilt ondergaan.

reisadvies op maat, New York City, citytrip New York, Newyorkcitytrippers

Zoek je naar een invulling voor een (halve) dag of week? Heb je wellicht specifieke ideeën wat je perse wilt doen/zien/ervaren of juist helemaal niet? Ben je cultureel, culinair, sportief ingesteld of wil je bepaalde winkels, bruggen of parken zien? Zoveel mensen zoveel wensen en wij kunnen een route op maat voor je opstellen.

reisadvies op maat, New York City Trip, citytrip

De Newyorkcitytrippers weten als geen ander hoeveel tijd er gaat zitten in het voorbereiden van een stedentrip naar New York. Er is zo veel informatie over deze stad te vinden. Wat moet je gezien hebben? Waar moet je geweest zijn? En misschien wel belangrijker; zijn al die highlights en musts wel jouw beste ervaringen in the city that never sleeps? So many things, so little time …

New York is net zo transparant als ondoorgrondelijk. Tijdens onze eerste bezoeken aan de stad hebben wij veel tijd gespendeerd aan het zoeken naar de “musts" zoals de Empire State Building. De reflectie zagen we wel in de overweldigende wolkenkrabbers maar om er daadwerkelijk te komen bleek in de praktijk toch iets lastiger. En hoe kom je van A naar B als je eigenlijk geen kaart kunt lezen? Hoe lang loop je over een centimeter van je kaart? En wat zijn overwegingen om wel of niet bepaalde musts af te vinken?

Onze toegevoegde waarde? Reiservaring. Levenservaring. Doelgericht. Dienstverleners pur sang met oog voor detail. Smaak. Twee verschillende karakters die elkaar versterken. Praktisch. Efficiënt. Kritisch. Gericht op kwaliteit. Met gevoel voor stijl. Onvermoeibaar. Het vermogen om te gaan halen/zoeken/vinden wat aan onze expertise voorbij gaat. En last but not least; wij kennen de stad!

Werkwijze

Na uw aanvraag ontvangt u van ons een e-mail met hierin opgenomen het adviestarief, laten wij u weten hoe lang wij denken nodig te hebben voor het afgeven van een passend advies en een opgave van de aanbetaling.

Om tot een optimaal reisadvies te komen nemen wij, voorafgaand aan het uitbrengen van het advies, contact met u op. In de regel hebben we een keer telefonisch contact en wisselen we nog een aantal mailtjes met elkaar uit.

De adviesovereenkomst komt tot stand op het moment dat de aanbetaling door ons is ontvangen. Zodra de aanbetaling is ontvangen streven wij er naar u binnen de gestelde adviestermijn van een passend reisadvies te voorzien. Wij zullen het reisadvies via e-mail versturen.

U kunt ons bereiken via info@newyorkcitytrippers.nl.