New York City Trippers

Maman NYC

22 Oct 2019 by Daphne

Maman. We kwamen het tegen toen we in Soho aan het shoppen waren. Het was zeker niet het bord dat buiten stond met de tekst "now featuring GLUTEN-FREE banana chocolate marble teacake" dat ons naar binnen trok. Noch waren het de "beste chocolate chip macadamia cookies in NYC" of de beroemde warme choco met lavender.

Maman NYC coffee bakery kitchen

Het kwam door de superleuke blauw met witte bekertjes! Onze thee en latte-to-go zouden er zeker stukken lekkerder in smaken!

Maman NYC Soho interior

We vroegen de garcon die ons hielp om vooral rustig aan te doen zodat we genoeg tijd hadden om even rond te kijken en de heerlijk huiselijke Franse sfeer bij Maman te proeven.

Maman NYC Soho seats sign

Achterin waren bijna alle plaatsen bezet. Mensen zaten gezellig te kletsen en te genieten van elkaars gezelschap en het eten. Maman heeft heerlijke dingen op het menu. Denk aan salades, sandwiches, soepjes, (hartige) taartjes en vers gebakken rustieke broden.

Maman NYC Soho coffee station

Wij zijn dol op decors als deze. Een hoog instagram gehalte.

Maman NYC Soho Centre Street interior

Hadden we al gezegd dat er zo'n heerlijk huiselijke en oh la la, la vie est belle sfeer hangt?

Maman NYC Soho Centre Street Boulangerie

Maman heeft 1 vestiging in Toronto en 4 in New York City. Neem eens een kijkje in de Maman op 239 Centre Street in Soho (waar wij waren), op 211 West Broadway in Tribeca, 80 Kent Street in Greenpoint of ga naar die in de Lower East Side, op 250 Bowery (bij ICP). Meer info vind je op hun website: //www.mamannyc.com. Ze organiseren ook regelmatig evenementen zoals "fondue like the french do".

More guide