New York City Trippers

Brooklyn Flea Market

03 Aug 2018 by Esther

Ondernemende types zijn het, die van de Brooklyn Flea Market. Het concept van de Brookly Flea verandert niet maar de locatie met enige regelmaat. Check voordat je gaat of het adres nog steeds correct is op Brooklynflea.

Deze keer was de Brooklyn Flea market gevestigd in de voormalige Williamsburg Savings Bank. Alleen al het oude sfeervolle pand is een bezoekje waard. Meer dan 100 verkopers bieden hun waren aan. Kleding, stempels, sieraden, tassen, oude vlaggen, allerlei prullaria en oude prenten. Vintage op niveau! Wat ik zelf heel erg leuk vind zijn de verkopers die hun eigen gemaakte en/of zelf ontworpen producten verkopen. Mooie zeefdrukken, sieraden, kaarten en verzorgingsproducten, er staan hier veel creatieven met hun handel. Beneden is het helemaal een feestje, hier vind je het foodcourt. Van een maaltje krab-to-go tot zelf ingelegde augurken tot biologisch & dynamisch verantwoorde tussendoortjes, je vind het hier.

Brooklyn Flea Market Smorgasburg New York City

De Brooklyn Flea is gedurende oktober tot en met maart binnen en verhuist dan naar buiten. In principe is het elke zaterdag- en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Brooklyn Flea Market Smorgasburg Brooklyn New York City

De Brooklyn Flea Market wordt georganieerd door een organisatie met de naam "Brooklyn Flea". Zij organiseren ook erg leuke foodmarkets onder de naam Smorgasburg, slenter tussen de locals; dit is New York! Na je bezoekje aan de Brooklyn Flea is het de moeite waard om Brooklyn verder te ontdekken. Huur bijvoorbeeld een fiets en volg onze fietsroute door Brooklyn. We hebben de route zelf voor je samengesteld en is tried en tested door de Newyorkcitytrippers.

Het concept van de Brookly Flea verandert niet maar de locatie met enige regelmaat. Check voordat je gaat of het adres nog steeds correct is op Brooklynflea.

More do