New York City Trippers

The Butcher's Daughter

22 Jun 2018 by Daphne & Esther

Het was maandagochtend. De Mile High les kon afgevinkt worden, we waren weer fris en fruitig na een heerlijke douche en hadden trek. Op ons programma stond The Butchers Daughter "a juice bar, cafe and vegetable slaughterhouse".

The Butcher's Daughter

Het leek wel of de New Yorkers aan deze kant van de stad nog een beetje wakker moesten worden want het was lang niet zo druk als anders. We liepen langs Bowery, Grand, Bond, Bleecker, riepen dat we zo’n honger hadden maar namen telkens weer een “side step”. Heerlijk dit deel van New York! En eindelijk, ongeveer anderhalf uur nadat we uit de Mile High Club waren vertrokken waren we bij The Butcher’s Daughter in Nolita aangekomen.

The Butcher's Daughter

En dat was leuk! Wij houden van het sfeertje. See for yourself!

The Butcher's Daughter

Na onze tartine (geroosterd stokbrood met boter en jam) en AB&J (een bruine boterham met amandelpasta, banaan, appel en druiven, superlekker) wandelden we nog even langs het winkeltje van The Butcher’s Daughter. Ook leuk. Ietwat gehyped. Beetje overdreven om een stapel dollars neer te tellen voor een kartonnen pak met water. Maar toch…als het niet zo onhandig was geweest om te vervoeren had een van ons het vast meegenomen.

The Butcher's Daughter New York City

The Butcher's Daughter

The Butcher's Daughter New York City

The Butcher's Daughter

The Butcher's Daughter is gevestigd op 19 Kenmare street (op de hoek van Elizabeth Street).


More guide