New York City Trippers

Precies het goede koffietentje

30 Nov 2013 by Esther

> helaas, Mojo heeft zijn deuren inmiddels gesloten.

Als je nu echt "downtown wilt proeven" ga je ontbijten en/of koffiedrinken bij Mojo Coffee. Vooral in de vroege ochtend een aanrader. Op Facebook beweren ze "the cosiest cafe in town" met een "comfy old-school vibe" te zijn. En eerlijk is eerlijk; ze zitten er niet ver naast.

Een heerlijke plek in de West-Village om je dag te beginnen. Bestel een lekker koffiebroodje of ga voor de yoghurt met fruit en granola's. En terwijl je daar zit komen de bewoners uit de buurt hun koffietjes voor thuis halen. Een beetje verfomfaaid met een net uit bed look babbelen ze wat met de jongen achter de bar "I really like your new hair" en gaan er met hun ontbijt onder arm weer vandoor. In de hoek naast je checkt iemand zijn agenda. Een wandelaar bind zijn hond aan het bankje voor de deur en waait ook even aan voor een caffeine-shot. En dat allemaal in een easy laid-back sfeertje, kom daar maar eens om in mid-town.

Koffie in New York City

En natuurlijk zijn er veel meer van dit soort zaakjes, maar vind ze maar. Daarom hierbij het adres, dan weet je zeker dat je goed zit: 128 Charles Street NY.

More guide