New York City Trippers

Pennsylvania Hotel

02 Jan 2016 by Daphne en Esther

Op zoek naar een hotel of logeeradres in New York City? Lees hier onze ervaring bij het Pennsylvania Hotel, 401 7th Avenue, New York, NY 10001

Waar

Midtown Manhattan. Hotel Pennsylvania ligt pal tegenover Penn station (het drukste treinstation van Noord-Amerika) en Madison Square Garden.

De kamer

De kamers zijn vrij eenvoudig en wisselen nogal eens van kwaliteit. Soms niet altijd zo schoon als je zou willen. Soms erg klein en soms erg groot.

Pennsylvania Hotel New York City

Pennsylvania Hotel New York City

+

De ligging is perfect, midden in Manhattan. Pal tegenover het Penn station en Madison Square Garden. De Empire State building is op loopafstand. Veel winkels in de buurt.

-

Groot. Onpersoonlijk. De kamers zijn niet altijd zo schoon als je zou willen. In een erg druk deel van Manhattan. Veel toeristen in deze buurt.

Wat ons opviel

Alle waar is naar zijn geld. Als je midtown wilt logeren voor een relatief laag bedrag dan is dit je hotel. Het hotel is de laatste jaren sterk verbeterd.

Prijs

Dat hangt af van de periode maar denk aan een bedrag tussen de 140 en 280 dollar per nacht voor twee personen.

Kijk hier of er nog een kamer voor je beschikbaar is.

Verder kijken?

Onder guide/stay bespreken we nog een aantal hotels. Maar als je echt een goed overzicht wilt hebben van alle beschikbare hotels in New York City klik je hier.

More guide