New York City Trippers

Deep house yoga

12 Jan 2018 by Esther

The House of Yes. Deze nachtclub is niet alleen het to go to adres voor underground dance, trance en alles ertussen in New York City maar er worden ook wekelijkse Deep House yoga lessen georganiseerd. Yoga in een nachtclub in Brooklyn om 19.00 uur 's avonds, dat leek ons wel wat. And so it was!

Yoga at Verbotenny in Brooklyn New York City

Een nachtclub, yogajuf, dj en visual effects ... het was even wennen bij binnenkomst maar we waren in no time verkocht. Onder leiding van Julie Dohrman van Shaktiyogany volgde een heerlijke yogales. DJ Tasha Blank voelde de sfeer heel goed aan en draaide een super set. De ambiance, de stem van Julie en de muziek van Tasha, wat een gave combinatie.

yoga at Verbotenny Brooklyn New York

De Newyorkcitytrippers helemaal zen in New York City

Onze deep house yoga les was in Verbotennewyork tegenover Rooftopbar The Ides (op de zesde verdieping van het Wythe Hotel - wij hebben nog geen beter uitzicht op Manhattan gevonden vanaf een barkruk) maar die club is nu gesloten. Tegenwoordig worden de deep house yoga lessen georganiseerd in House of Yes in Bushwick. Zie de websites van House of Yes en Deep Beats Yoga voor meer info en om je te registreren.

More brooklyn