New York City Trippers

Stanton Street Yoga

24 Jun 2016 by Daphne

De les begon om 06:45 uur en we logeerden in 1 van de kamers boven de yoga ruimte bij Aparthotel Sanctuary NYC Retreats. Beter kon haast niet en toch waren we aan de late kant. Heel voorzichtig zochten we een plekje tussen de andere early birds en leidde Aby ons door een heerlijke les.

Focus on the here and the now instead of being occupied with what is going to happen next. Of zoiets. We hebben 'm vaker gehoord maar het blijft mooi. De klas was druk bezocht en er waren even zoveel mannen als vrouwen die allemaal in de flow van Aby zaten. Op 1 na. Die volgde haar eigen routine. Wat soms was lastig was als je even niet wist wat je moest doen en wilde zien hoe de rest gepositioneerd stond.

Heel wat downward facing dogs en stretchoefeningen later was het tijd voor het relaxmoment, de Savasana. Het licht werd gedimd en net toen mijn gedachten af wilden dwalen naar wat we deze dag zouden gaan doen plaatste Aby haar handen boven mijn gezicht. Die had ze ingesmeerd met iets dat zo lekker rook dat ik meteen in de "now" state of mind kwam. Ze duwde een beetje op mijn schouders, raakte heel even mijn hoofd en mijn hartcentrum aan en vervolgde lichtvoetig haar pad naar de yogi die op de mat naast me lag. Ik voelde me heerlijk ontspannen en helemaal zen.

Na de les, toen de rest van de mensen naar hun werk gingen, stapten wij in de lift richting een kopje thee en de douche in onze heerlijke kamer. De eerste dag in New York had niet beter kunnen beginnen! Ook een lesje volgen bij Stanton Street Yoga in de Lower East Side? Check hier wat het schema is. Voor gasten van Sanctuary NYC Retreats zijn de lessen "pay as you wish". Kijk hier of er nog een kamer beschikbaar is in dit lekkere Aparthotel.

More do