New York City Trippers

Integral Yoga Institute

26 Sep 2014 by Esther

Integral Yoga Institue New York City

Een autenthieke en traditionele yogaschool downtown voor zowel beginners als gevorderde yogi's. Met meer dan 100 lessen en workshops per week vind je hier altijd een les die bij je past. Geen hip, hot & happening sfeertje. Hier kijkt men naar jou en word je uitgenodigd om in de lessen op zoek te gaan naar jou eigenlijke en vredige zelf. Ja, dat is nog eens yogataal! In de 6 studio's van het Integral Yoga Instituut worden de lessen gegeven door goed opgeleide en betrokken leraren.

Veel van de docenten geven les op vrijwillige basis. Dat doet niets af aan de kwaliteit van de lessen maar zegt wel iets over de sfeer. Je kunt hier altijd een les mee doen zonder je vooraf aan te melden. Stap gewoon binnen en meld je bij de receptie.

Ik had me ingeschreven voor een beginnersles en vond het een heerlijke les. De docente ontving ons hartelijk "on this beautiful windy mondaymorning". Deze yogaschool organiseert ook allerlei workshops en lerarenopleidingen. Wij hebben mee gedaan aan de workshop "yoga for runners" en die zat ook zeer gedegen in elkaar. En als Kirtan "the art and practice of chanting" iets voor je is ben je hier zeker aan het goede adres.

Je vind het Integral Yoga Institute op 227 West 13th Street (tussen de 7e en 8e avenue).

More do