New York City Trippers

The Grey Dog

03 Nov 2017 by Daphne

Het was maandag, zo rond 2 uur en het voelde alsof we er al een hele dag op hadden zitten na onze les bij de Mile High Run Club en het gekriskras door NoHo, Nolita en Little Italy. Hoewel we nog niet zo lang terug hadden ontbeten bij The Butcher's Daughter schreeuwden onze lijven weer om een lekkere latte. En wat een toeval (of niet); recht voor ons zagen we The Grey Dog. En daar hadden we over gehoord van Caroline, onze Yoga to the People juf.

The Grey Dog New York City

The Grey Dog New York City

We werden begroet door een hip typetje die een bandana op een tafeltje neerlegde. Wat zoveel betekende als "reserved for the Newyorkcitytrippers".

leuke koffiezaak in New York The Grey Dog

The Grey Dog New York City


koffie vlakbij SoHo The Grey Dog

Wat een gafe tent en wat een heerlijke sfeer. Laid back, easygoing, casual cool. En je komt ogen tekort. Eclectisch maar zeker niet rommelig. Gewoon hartstikke leuk. De Newyorkcitytrippers zijn nog nooit zo stil geweest tijdens een koffiestop. Ga vooral ook naar het toilet als je er bent. Je kijkt je ogen uit. Ik deed dat althans wel en schaamde me dood toen ik me ineens realiseerde dat ik al een paar minuten gewoon om me heen liep te kijken terwijl er buiten waarschijnlijk iemand stond te wachten. Die zal wel gedacht hebben.

toilet The Grey Dog New York City

Toilet in New York City The Grey Dog vlakbij SoHo

Er zijn 4 Grey Dog's in New York. Wij waren naar die op Mulberry en gaan volgende keer ook zeker even op zoek naar die op 49 Carmine St, 90 University Pl. of 242 West 16th St.

The Grey Dog New York City


More downtown