New York City Trippers

Rolling orange bikes

10 Oct 2014 by Daphne

Tijdens onze laatste trip hebben wij een dagje door Brooklyn gefietst. Even lekker de halve marathon van de dag daarvoor uit de benen fietsen. Op een lekkere Nederlandse tweewieler die wij hadden gehuurd bij Rolling Orange Bikes.

Bij Rolling Orange Bikes werden we geholpen door Stella. Die onze plannen aanhoorde en ze vervolgens de grond inboorde met een vileine opmerking (iets in de trant van been there, done that). Ietwat cynisch vonden wij haar. Maar we kregen een mooie kaart mee en een lekkere fiets. Eigenlijk wilden we op een Bough Bike (een houten fiets van een redelijk jonge organisatie uit Alkmaar) maar daar hing een dusdanig prijskaartje aan dat we die maar lekker in de stalling hebben gelaten.

Het is lekker fietsen in Brooklyn. En het is nog best groot. En natuurlijk verdwaalden we een beetje. Ondanks de kaart. Maar dat gaf niet want zo ontdekten we weer van alles en nog wat. Uiteindelijk hebben we alles van ons "dat-willen-we-gaan-zien" lijstje kunnen afvinken en hebben we onderweg heerlijk gelunched bij Zito's, een yoghurt ijsje gekocht bij een icetruck en een biertje toe gedronken. Ook fietsen? Onder routes to go heeft Esther deze fietsroute in Brooklyn voor je uitgeschreven.

fietsen in Brooklyn New York

More bike