New York City Trippers

Congratulations - you've been selected for the 2015 United Airlines NYC Half! Het staat er echt! Net wakker en nog met bonkend hart van de ben-ik-ingeloot-of-niet spanning lees ik het bericht in mijn mailbox. I'M IN! Oh yeah! Ik spring een gat in de lucht op deze vroege woensdagochtend.

Rennen Times Square New York City

Na de hele marathon, een halve in Queens en flink wat kriskras voor de fun loopjes door Queens en Manhattan kan ik straks ook DE halve op mijn New York running CV zetten. De andere Newyorkcitytripper is helaas uitgeloot. Maar die heeft onlangs te horen gekregen dat ze deel uitmaakt van het 2015 Runner's World Dreamteam en daarmee de marathon van Rotterdam gaat doen. Hoe cool is dat!

Halve marathon New York City

Op 15 maart 2015 ren ik samen met zo'n 20.000 andere mensen van Central Park naar Wall Street. Dwars over Times Square waar het verkeer wordt stilgelegd. Dat zal apart zijn. Een groot deel van de route daarna loopt langs de Hudson en dat betekent mooi zicht op de Freedom Tower en Lady Liberty. Ah en ik verheug me nu al op die verse fruit- en groenteshake die ik daarna bij een foodcart bij Battery Park ga halen. Die zijn altijd zoooo lekker!

Halve Marathon New York City

Het wordt wel een vroegertje. De start is al om 07:30 uur. En aangezien ik niet het startvak in wil hollen, moet ik er zeker een uur van tevoren zijn. Nou ja, dan heb ik tenminste lekker nog wat aan de dag...

Note: lees hier hoe het is gegaan.


More #inanystateofmind