New York City Trippers

Speciaal voor valentijnsdag heb ik dit overzicht gemaakt van mijn 11 mooiste en beste LOVE en HEARTS streetart die ik door de jaren heen ben tegengekomen in New York City. De meeste van deze murals zag ik in de Lower East Side, Soho en Nolita.

James Goldcrown's #LOVEWALL #BLEEDINGHEARTS murals kom je door heel NYC tegen. Deze zag ik op Prince Street.

Deze Engelse meneer van Nick Walker is toch wel 1 van mijn favorieten. Hij hangt op Ludlow, vlakbij het Tenement Museum en MOSCOT op Delancey Street.

HEKTAD heeft dit hart gemaakt op de muur van de Brooklyn Diamond Coffeeshop op Lafayette.

Nog een #bleedinghearts #lovewall by JGoldcrown zag ik op Mott Street. Op de website van JGoldcrown vind je zijn andere projecten in NYC.

Love is Undefeated van Timothy Goodman. In de Lower East Side op Elizabeth Street vlakbij Houston.

Ann Lewis schilderde deze helicopters die liefdeverspreiden op de muur van de Litte Cupcake Bakeshop, op de hoek van Mott en Prince Street.

Je ziet altijd wel een rij mensen wachten om een selfie te maken met het iconische LOVE Sculpture van Robert Indiana op West 55th en 6th Avenue. Mocht je er zin in hebben, het is heel dichtbij de Burger Joint in het Parker Meridien hotel. Robert Indiana heeft ook het HOPE beeld neergezet op West 53rd en 7th Avenue.

mrrenaissancestyle maakte deze #youareloved mural op Mulberry Street.

Hektad en Adamdare schilderden dit op de Bowery.

Kissing lips van Apexer en Spacenkusa op Prince Street maken deel uit van het #MuralonMott project.

Deze mural van Nick Walker zag ik op "Osteria" op Lafayette. Als je van italiaans eten houdt is dat een aanrader trouwens.

Wil je meer van deze murals zien? Neem dan eens een kijkje naar onze streetart tour blogs (hardlopen door de Lower East Side or guided tour through Bushwick).

Of, misschien nog leuker, verras je lief (of jezelf) met een trip naar NYC om de streetart met eigen ogen te zien. Zoek hier naar een goede deal en reserveer je vlucht en hotel via de links op onze site. Laat ons je dan helpen met het invullen van je trip. Stuur een mail naar info@newyorkcitytrippers.nl. We horen graag van je!

More #inanystateofmind