New York City Trippers

Met een New York attitude kun je alle kanten op! Op de een of andere manier heeft iedereen een eigen beeld bij wat dat is, zo'n attitude. Ik heb dat met dit hondje wat we ooit op straat tegen kwamen. Wij hebben de tekst op een tas gedrukt en slepen die overal mee naar toe. Licht van gewicht, reuze handig EN tijdens het shoppen kun je "no thank you" zeggen als je gevraagd wordt of je een (plastic) tasje nodig hebt!

Nu met korting!

Vermeld attitude in het vakje "kortingscode" en krijg in 2018 gedurende de hele maand mei € 2 euro korting. De korting wordt tijdens het afrekenen in mindering gebracht op het totaalbedrag.

Je vind deze tas - en nog een heleboel andere cadeaus voor New York City lovers - in onze giftshop.

Liever op een t-shirt?

Wil je deze tekst op een t-shirt bedrukt hebben? No problem! Stuur even een mailtje naar info@newyorkcitytrippers.nl en we gaan het voor je regelen!

Shoppen in New York?

Je kunt all over New York City fantastisch shoppen. Maar onze favoriete shopbestemming is toch wel Jersey Gardens. In deze outlet vind je alle grote merken. Jersey Gardens ligt net iets buiten New York in de staat New Jersey. Vanaf de Port Authority Bus Terminal is het zo'n 35 minuten rijden in bus #111 of #115. Tip: ga links zitten, dan kun je nog wat mooie plaatjes van de skyline schieten.....

More #inanystateofmind