New York City Trippers

Love X Style X Life

24 Feb 2016 by Esther

Garance Doré, fashionblogger pur sang en als we het New York Times Magazine mogen geloven "the guardian of all style", heeft een boek geschreven. En wat voor een. Want een boek is niet zomaar een New York Times bestseller. En dat voor een modemeisje. Nou ja meisje, Garance is ook al weer 40. En legt in haar boek en passant even uit dat we, ook in onze forties, nog onzeker mogen zijn over onze toekomst. Gelukkig maar.

Love x Style x Life van Garance Doré

Door Garance Doré aan te duiden met modemeisje doen we haar natuurlijk ernstig tekort. We hebben hier te maken met een illustrator en fotograaf die haar immens populaire blog begonnen is om haar werk onder onze aandacht te brengen. En of dat gelukt is. In haar boek gaat Garance verder dan in haar blog. Ze deelt haar levensverhaal met ons, gunt een aardig inkijkje in haar prive leven (ja, we zijn nieuwsgierig) en komt heel oprecht en eerlijk over. Volgens mij haar absolute kracht. Geen getut of gekir, maar real life.

Love X Style X Life van Garance Doré

Natuurlijk schrijft Garance over mode en stijl maar ook werk, leven, liefdeslessen en de cultuurverschillen tussen Parijs en New York City komen aan de orde. Het 255 pagina's tellende boek, verpakt in een luxe softcover, is heel mooi vormgegeven en lijkt een combinatie van een tijdschrift, blog en boek te zijn. Een mooie mix van prachtige foto's, illustraties, collages en tekst. Nieuwsgierig geworden? Bestel 'm hier. Ook verkrijgbaar in een E-book maar als je het mij vraagt zou ik dat niet doen, denk niet dat een E-book recht doet aan Love X Style X Life.

Love X Style X Life van Garance Doré







More #inanystateofmind